вівторок, 28 березня 2017 р.

Блог для подорожей. Навіщо він?

Привіт усім!

Всі ми любимо пізнавати світ. Хтось це робить через книги, хтось через телебачення, а хтось, як і я, любить на власні очі побачити та дотиком пальців відчути ті Європейські міста, з їхньою історією, енергетикою та неймовірною красою.

Та далеко не всім життя підкидає джек-пот у вигляді подарункової поїздки до Лондону чи відрядження до Парижу, щоб хоча би на мить зануритись у атмосферу величних міст, або ж затишних, мальовничих поселень десь у Шотландії.

Кому б не хотілося прогулятися вуличками Дрездену, чи посидіти в Дублінському пабі за келихом справжнього елю? Я вже не говорю про прогулянку набережною у Ґданську чи погрітись під іспанським сонечком у Барселоні?

Так ось, я хочу все це побачити і допомогти Вам здійснити Вашу мрію. Тут можна знайти відповіді на всі запитання, починаючи з "яку візу краще отримати?" та закінчуючи "скільки коштує квиток на трамвай у Берліні?".

У моєму блозі можна буде знайти перелік мобільних додатків, які знадобляться у дорозі, як скласти список речей, як зекономити кошти та як спростити перетин кордону.


Ми з Вами зустрінемо тут безліч корисної інформації, яка, насамперед, призначена для активних подорожей. Тому, якщо Ви плануєте купувати путівку та відпочивати в готельному номері, я не зможу Вам допомогти в тій мірі, в якій очікуєте.


Подорожувати, не оминаючи міста, не поспішаючи досягти кінцевого пункту, а насолоджуватись кожною хвилиною подорожі - ось моє кредо. І ось, чому я люблю свій рюкзак, мапу та квиток на електричку до пішого кордону з Польщею...

То ж, ласкаво прошу до мого блогу та успішних подорожей!