понеділок, 17 липня 2017 р.

Wizz Air відкриває нові напрямки з Києва – Лісабон і Таллінн

Угорська лоукостова авіакомпанія Wizz Air збільшує кількість напрямків з України і відкриває рейси Київ-Лісабон та Київ-Таллінн.
Як повідомив на прес-конференції головний корпоративний директор компанії Оуен Джонс, польоти до столиць Португалії та Естонії розпочнуться з 19 квітня 2018 року.
За попереднім розкладом, рейси в Лісабон виконуватиметься тричі на тиждень – по вівторках, четвергах і суботах, а рейси в Таллінн – двічі на тиждень: по вівторках і четвергах.
У системі бронювання на сайті Wizz Air придбати квитки на нові рейси можна вже зараз. Але поки що ця можливість доступна лише для членів Wizz Discount Club*.
Станом на 12 липня вартість квитків починається від 25 євро на лінії Київ-Таллінн та від 40 євро – на лінії Київ-Лісабон.
*Якщо ви не є членом Wizz Discount Club, але плануєте хоча б дві подорожі цією авіакомпанією на рік, варто долучитися до WDC. Адже при тому, що підписка коштує 900 грн. (30 євро), на кожен рейс ви отримаєте знижку 10% або в сумі близько 200 грн. (чи 10 євро, на рейси з тарифом від 19,99 євро).
Детальніше про умови членства в клубі читайте на сайті Wizz Air >>>
Нові маршрути будуть запущені завдяки тому, що WizzAir поповнює свою базу в Києві (аеропорт “Жуляни”) третім літаком Airbus 320.
Це дозволить також збільшити частоту вже наявних рейсів з української столиці.
Так, з квітня 2018 року зросте кількість польотів із Києва в німецькі міста Меммінген(з 5 до 7 рейсів на тиждень), Дортмунд (з 4 до 5), Кельн (з 3 до 5) та Ганновер (з 2 до 4), словацьку Братиславу (з 4 до 5), датський Копенгаген (з 3 до 4) і кіпрську Ларнаку (з 2 до 4).
Для пошуку дешевших квитків на сайті Wizz Air можна скористатись календарем цін по місяцях.
Як зазначив Джонс, загалом перевізні потужності на рейсах із Києва у 2018 році планується збільшити на 97% порівняно з 2017-м.
При цьому корпоративний директор авіаперевізника зазначив, що відновлювати діяльність дочірньої Wizz Air Ukraine компанія не планує, але користуватиметься послугами місцевого персоналу в Україні.

0 коментарі:

Дописати коментар