пʼятниця, 2 червня 2017 р.

Лоукост розпродаж авіаквитків на червень

Не забарилася з відповіддю і українська авіакомпанія МАУ, яка запровадила розпродаж квитків на 12-30 червня включно. Ціни на авіаквитки обіцяють бути від 763 грн в один кінець і охоплюватимуть 35 європейських напрямків.
Таким чином авіаперевізник "відзначатиме" запровадження безвізу, та виставить на розпродаж вказані квитки з 00:01 до 23:59 протягом 11 червня. Нагадаю, що з 00:00 11 червня 2017 року безвізовий режим вступає в дію і відтоді власники біометричних паспортів матимуть право перетинати кордон без Шенгенської візи.

Повернемось до авіаквитків. МАУ надає пропозицію за участі всіх прямих популярних рейсів:
  • з Києва до Амстердаму, Афін, Бергамо, Берліну, Брюсселю, Будапешту, Варшави, Відня, Венеції , Вільнюсу, Дюссельдорфу, Женеви, Мадриду, Мілану, Мюнхену, Ніцци, Паланги, Парижу, Праги, Риги, Риму, Стокгольму, Франкфурту, Гельсінкі та Цюріху;
  • зі Львова до Болоньї, Вільнюсу, Мадриду та Риму;
  • з Івано-Франківська до Аліканте та Валенсії;
  • з Одеси до Вільнюса;
  • з Вінниці до Варшави;
  • з Чернівців до Бергамо.
Окрім цього, дана авіакомпанія планує виконати два презентаційних рейси Київ-Вільнюс-Київ та Київ-Брюссель-Київ, які "символічно з'єднають столицю України зі столицями Євросоюзу та дружньої Литви".

Виходячи з запропонованих цін, напевно найдешевший квиток (763 грн) буде в наближче місто (Київ-Варшава або Львів-Вільнюс). Я не дуже розуміюся поки на розцінках авіарейсів, але звучить заманливо, адже, навівши довідки, з'ясувалося, що середня ціна авіаквитків на ці дистанції складає близько 3500 грн.

0 коментарі:

Дописати коментар

АРХІВ БЛОГУ