неділя, 25 червня 2017 р.

Рейтинг найменш відомих туристичних місць у Європі

Коли ми вперше їдемо за кордон, ми, передусім, прагнемо побачити найбільш відомі місця, як Ейфелеву чи Пізанську вежі, Лондонський Тауер чи Карловий міст у Празі... Однак, побувавши в деяких з них, ми вже втрачаємо інтерес до "популярних точок" насичених туристами та захмарними цінами. Подам Вам перелік маловідомих місць Європи, які також є туристичними та не менш прекрасними.

Одним з таких місць є озерний край Зальцкммергут, що у Австрії. 76 неймовірних озер, захопливої краси карстові печери, гори та багато середньовічних містечок. В одному з містечок (Гунден) є озерний замок Орт. Не можна не сказати про містечко Гальштадт, з одного боку "підперте" горами, а з іншого "омите" однойменним озером. Сталактитові галереї, соляні шахти, Альпійські гори та безліч водоймів. Таку красу неможливо зрівняти з обкладинками пейзажів.


Асутрія - ще один куточок Європи, що відомий своєю красою "класичної" Іспанії, що так контрасно співіснує з шумним Мадридом та легендарною Барселоною. Це північна частина Іберійського півострова, яку ще називають "Швейцарією в мініатюрі". Стародавнє князівство з багатовіковою історією порадує Вас гірськими пейзажами, чудовою архітектурою, бездонними озерами, смачною кухнею, історичними пам'ятками та казковою береговою лінією.


На острові Гозо (Мальта) заховалося середньовічне селище Зеббудж. Слово "зеббудж" означає "оливкові дерева". Їх можна ще досі побачити в околицях. Селище відоме своєю церквою Успіння Пресвятої Богородиці, а також численними пам'ятками архітектури.

0 коментарі:

Дописати коментар

АРХІВ БЛОГУ