субота, 24 червня 2017 р.

Ще один лоукостер заходить в Україну

Вже з наступного року німецька авіакомпанія Eurowings має намір працювати з Україною.
Лоукостер Eurowings входить до групи німецького авіагіганта компанії Lufthansa.
Наразі йде мова про рейси Київ – Берлін з подальшим відкриттям польотів у Дюссельдорф. Про це зазначив гендиректор "Борисполя" Павло Рябікін.
З його слів, представники Lufthansa Group оцінили покращення якості обслуговування, сервісів і розроблену в аеропорту публічну оферту і її можливості для залучення лоукостерів.
Нагадаю також, що всі авіакомпанії, які вилітають з аеропорту "Бориспіль" від 20 червня отримали зниження збору за пасажирське обслуговування.

"Завдяки нашій з Мінінфраструктури спільної непростої роботи прийняті зміни до наказу #337, що знижують базовий авіазбір з 17 до 13 доларів. Авіакомпанія Rуаnair отримає запитувані ними 7,5 доларів на нових для аеропорту "Бориспіль" напрямках", – повідомляє Павло Рябікін.
Він заявив, що аеропорт вийде на планове зниження доходів до 8% у другому півріччі поточного року, однак отримає імпульс до нарощування пасажирообороту в середньостроковій перспективі. На його думку, зниження збору за пасажирське обслуговування буде стимулювати перевізників літати частіше возити більше, відкривати нові напрямки і в обов'язковому порядку знижувати ціни на квитки.

0 коментарі:

Дописати коментар

АРХІВ БЛОГУ